Sustinatori Plantari

 • Alege protectia terapeutica a corpului tau!

  De cele mai multe ori, modul in care calci iti influenteaza (pozitiv sau negativ) intreaga structura a corpului, de la glezne la coloana. In felul acesta, postura corpului este afectata si poate suferi deviatii.
  In urma efectuarii analizei posturale cu tehnologia POSTUROTEST, iti vom propune folosirea unui sistem de protectie terapeutic. Acesta te va ajuta sa iti corectezi pozitia picioarelor in mers si in pozitie statica, intr-un mod confortabil si neintruziv.
  Acest sistem se numeste sustinator plantar personalizat si te poate ajuta la regasirea echilibrului postural.

  Sustinatori plantari personalizati

  Sustinatorii plantari sunt materiale de suport terapeutic realizate cu ajutorul computerului, personalizate pentru forma si dimensiunea talpilor picioarelor tale.

 • Social Media:

Ce este un sustinator plantar personalizat?

Sustinatorii plantari sunt materiale de suport terapeutic realizate cu ajutorul computerului, personalizate pentru forma si dimensiunea talpilor picioarelor tale. Acestia se realizeaza pe baza examenului baropodometric static si dinamic, a examenului de scanare corporala integrala si a evaluarii posturale (videografice).
Rezultatele analizei posturale ale fiecarui pacient se vor expedia automat catre Centrul de Ortopedie de la Bologna si Centrul de Cercetare si Productie al acestuia. Aici, specialistii vor examina problemele posturale ale pacientului si vor realiza sustinatori plantari personalizati pentru fiecare pacient.
Toate modelele de sustinatori plantari sunt realizate din materiale de inalta calitate, sunt flexibile si pot fi introduse usor in orice tip de incaltaminte.
Acesti sustinatori au grosimi reduse, cu exceptie sustinatorii plantari SPORT care au grosime mai mare, pentru a face fata activitatii sportive. In compozitia acestor materiale intra si elemente ortopedice care pot varia ca dimensiune si continut, pentru a produce corectiile necesare in diferite zone ale piciorului.
Materialul de acoperire al sustinatorilor plantari este compus din microfibra antialergica, antibacteriana, antiperspiranta si antialunecare, confortabila si placuta la atingere.
Când ai nevoie de sustinatori plantari personalizati?
Terapia cu ajutorul sustinatorilor plantari este dinamica. Aceasta stimuleaza schimbarile posturale dar si alte schimbari provocate de eventuale terapii asociate. De aceea, in urma purtarii acestor sustinatori, este necesar un control specializat periodic pentru a analiza schimbarile prin care a trecut pacientul.

Sustinatorii plantari individuali sunt recomandati pentru:

- Prevenire: prevenirea traumelor posturale este recomandata inca din copilarie. De aceea, sustinatorii plantari sunt recomandati pentru copii si adolescenti, pentru a garanta o sprijinire corecta si echilibru in miscare pe durata dezvoltarii acestora.
- Sanatate: sustinatorii plantari nu numai ca sunt recomandati pentru corectarea posturii, ci si pentru imbunatatirea circulatiei sanguine. De aceea, ei sunt cu precadere recomandati femeilor insarcinate, care pot dobândi probleme posturale datorita cresterii in greutate.
- Terapie: in cazul diferitelor traume sau malformatii, talpa piciorului are nevoie de stimulare pentru a imbunatati circulatia sanguina si tonusul muscular.
- Sport: fie ca esti un sportiv amator sau profesionist, sustinatorii plantari POSTUROTEST iti asigura un control mai bun al miscarilor, amortizarea optima a sprijinirii pe sol si prestatie sportiva imbunatatita pentru a preveni orice traume musculare sau osoase.
- Eleganta: sustinatorii plantari pot fi realizati dupa bunul tau plac. De aceea, nu ai de ce sa renunti la incaltamintea eleganta, cu toc, pentru ocazii speciale. In urma analizei cu POSTUROTEST, poti obtine sustinatori de grosimi reduse care pot fi introdusi chiar si in sandale. Acestia vor fi realizati special ca sa ofere o corectie piciorului cu inclinatie puternica din cauza tocului.

La ce ajuta sustinatorii plantari personalizati?

Orice dezechilibru al muschilor care provoaca dureri osteo-articulare poate sa derive de la functionarea defectuoasa a anumitor zone ale talpii picioarelor. De aceea, posturologia a demonstrat ca durerile lombare, cervicale, ale genunchilor sau picioarelor pot fi ameliorate cu ajutorul unui tratament terapeutic neintruziv, destinat corectarii pozitiei talpii picioarelor.
Acest sistem de protectie terapeutic care poate fi usor acceptat de organism si poate readuce la normal transmiterea de informatii nervoase provenite de la talpa piciorului se numeste: sustinator plantar personalizat.
In urma testului de posturologie, pe baza informatiilor obtinute, se genereaza cu ajutorul computerului sustinatorii plantari personalizati, acestia fiind unici pentru fiecare pacient. Rolul acestora este de a contribui la corectia deviatiilor posturale ale fiecarui individ – adult sau copil. Acesti sustinatori se mai numesc si talonete si ei sunt flexibili, de dimensiuni reduse. Datorita acestor caracteristici, sustinatorii plantari pot fi introdusi in orice tip de incaltaminte inchisa sau deschisa, cu sau fara toc, asigurand confort purtatorului.
Toate modelele de sustinatori plantari personalizati sunt generate pe computer, in mod complet automatizat, eliminand posibilitatea aparitiei erorii umane. De aceea, rezultatul final este de la bun inceput adaptat formei talpii piciorului pacientului si poate fi purtat p perioada indelungata.
Corectia deviatiilor cu ajutorul sustinatorilor plantari personalizati se realizeaza prin amortizarea zonelor cu suprasarcina de la nivelul talpii piciorului. Astfel, presiunea exercitata de picior la sol este optimizata. În timp, dupa o perioada indelungata, creierul uman va percepe pozitia corectata cu ajutorul sustinatorilor ca fiind cea corecta si astfel se va intipari in memorie. Dupa aceasta etapa, in urma unui control de specialitate, pacientul poate renunta la purtarea sustinatorilor plantari. Pentru mai multe detalii si pentru a beneficia de efectele acestei metode terapeutice noninvazive, viziteaza pagina noastra de servicii dedicata sustinatorilor plantari personalizati.

Modele de sustinatori plantari:

UOMO: potrivit pentru incaltamintea cotidiana a barbatului.
DONNA: potrivit pentru incaltamintea cotidiana a femeii.
ELEGANCE: sustinator de grosime redusa, pentru incaltamintea cu toc mai inalt de 5 cm, invizibil in incaltamintea deschisa sau sandale.
DRENAGE: destinat stimularii sistemului limfatic. Îmbunatateste circulatia sanguina si favorizeaza drenajul lichidelor din tesuturi.
SPORT: destinat amortizarii atingerii de sol in cadrul activitatilor sportive. Imbunatateste prestatia atletului si previne eventuale probleme care pot aparea la nivelul ligamentelor, muschilor sau oaselor.
BAMBINO: sustinator plantar destinat copiilor, in toate activitatile lor zilnice.

0751 155 855

Doresti sa beneficiezi de sustinatori plantari personalizati?

Pentru a va programa la un consult, va rugam sa ne sunati, sau sa ne trimite-ti un mesaj direct pe whatsapp sau la adresa noastra de email!

Contact

Cabinet Analiza Posturala
Servicii oferite

Cu ajutorul solutiilor software de ultima generatie, vom studia in detaliu toate cauzele care provoaca simptome osteo-articulare si vom sti exact unde sa intervenim pentru tratarea eficienta a acestora.

Cabinet Analiza Posturala - Posturotest Brasov

Analiza posturala

Indiferent de cauzele care au dus la aparitia durerilor si a disconfortului tau, posturologia este solutia ta catre a avea o postura corecta. Tu cat de bine iti cunosti postura? ...

Detalii
Cabinet Analiza Posturala - Posturotest Brasov

Sustinatori plantari personalizati

Sustinatorii plantari sunt materiale de suport terapeutic realizate cu ajutorul computerului, personalizate pentru forma si dimensiunea talpilor picioarelor tale...

Detalii
Cabinet Analiza Posturala - Posturotest Brasov

Diagnosticare si Solutii

Orice deviatie posturala exista, noi o vom identifica prin intermediul software-ului POSTUROTEST si iti vom recomanda tratamentul medical adecvat remedierii acesteia...

Detalii

Testimoniale

Cabinet Analiza Posturala - Posturotest Brasov

Analiza Posturala si sustinatori plantari personalizati

Galerie Foto